måndag 10 augusti 2009

Föreningens samrådsyttrande

Nu har vi skickat in föreningens samrådsyttrande och alla som vill läsa det kan höra av sig så skickar jag det via mail.
Jag hoppas att så många som möjligt har passat på att redogöra för sin åsikt om planen över Rälla - Stora Rör.

Yvonne Thoor
Ordf. RV

1 kommentar:

  1. http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3331627.svd

    "Var fjärde svensk kommunpolitiker och hög tjänsteman är beredd att kringgå lagstiftningen för att främja ett lokalt företag. Var tredje kan också tänka sig att bjudas på en heldag av ett privat företag. Det visar en opublicerad undersökning om korruption i svenska kommuner, från Växjö Universitet. "

    Minns våra egna kära representanter i kommunhuset när de sprang på bjudmiddagar på golfbanan, eller på "seminarier" med av Holiday Club/Ekerumgolfen anlitade "turismkonsulter". Minns t.ex. kommunstyrelsens ordförandes alla infama inlägg på kommunens hemsida där hon hela tiden tog klar ställning för allt som en enskild exploatör påstod och föreslog, långt innan någon annan part hade yttrat sig. Minns exploateringsavtal ingångna innan de berörda yttrat sig eller andra beslut fattats i laga ordning. Minns hur kommunen bytte bort en skyddad strandäng med rödlistade arter mot en stump odlad tallskog. O.s.v.

    Fast nu är ju Holiday Club ett finskt-brittiskt företag, inte så lokalt.

    SvaraRadera