söndag 26 juli 2009

Tack alla som kom!

Lördagens tipspromenad blev välbesökt!
Vinnarna kommer att meddelas snarast via mejl eller telefon.
Ett extra stort tack till de politiker som kom till promenaden! Ett tack även till de som hörde av sig via mejl och telefon - som jag skrev i inbjudan så är ni välkomna att höra av er för en "guidad" promenad i skogen!

Sist men inte minst vill jag tacka dom som såg till att tipspromenaden blev av! Själv har jag inte varit så stor del av detta utan resten av styrelsen och flera andra frivilliga har ställt upp på ett fantastiskt sätt! Det är mycket mer jobb bakom en tipspromenad än vad man kan tro! Ni har gjort ett fantastiskt jobb!!!

Det var också roligt att höra att så många är intresserade av vad som händer i planarbetet för Rälla - Stora Rör. Som förening har vi ju endast beslutat att arbeta för skogens bevarande och vi hoppas att alla engagerade kommer ihåg att titta på resten av planen som ju är minst lika viktig att få bra, även om det är planerna på byggnation i skogen som väcker starkast känslor tvärs över alla gränser oavsett om vi är permanentboende, fritidsboende, turister, vuxna eller barn!

Nu är det snart samrådsmöte och jag hoppas att alla har bokat in den 3/8 i sina kalendrar!

Kom ihåg att lämna in ditt samrådsyttrande före den 10/8!

Yvonne Thoor
Ordf. RV

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar