torsdag 11 juni 2009

Referensgruppsmötet 2009-06-10

I går kväll gick referensgruppsmötet på Ekerum av stapeln. Jag har sammanfattat de fakta som Ekerum delgav oss angående sina visioner för området, men eftersom jag inte vill att det smyger in några fel så kommer jag att mejla över sammanfattningen till Martin Sahlberg, VD på Ekerum, för "korrekturläsning" innan jag lägger ut det här. Ha tålamod - det kommer så fort som möjligt!

3 kommentarer:

  1. Denna inbjudan där allmänheten utesluts och där t.o.m. en initierad kännare av det aktuella området,Olle Alejung, blir förvägrad att närvara, är dock en fars! Vad är detta för demokratie? Vad är Ekerum rädda för? Vad vill dom dölja? Dom vill ostörda framlägga sina "visioner"! Det här är ett tema av högsta allmänna intresse! Vilka var med från Rällaskogens Vänner?

    SvaraRadera
  2. Från RV:s styrelse var jag, Göran G Ohlsson och Ronny Carlsson med. Och ja, jag kan inte annat än hålla med att det känns konstigt att få besked att jag inte fick ta med Olle Aleljung på mötet. Det var Lisbeth Lennartsson som sa nej tack till hans medverkan. Jag vet dock att det var andra på mötet som inte heller sitter med i referensgruppen, men vad som gör att en får komma men inte en annan är det bara Lisbeth som kan svara på. Jag har ställt frågan men inte fått något svar.

    SvaraRadera
  3. Tack Yvonne,

    intressant att få höra att andra "främlingar" fick vara med. Utan tvekan borde detta "förhandsgranskande förfarande" belysas och publiceras för allmänheten!

    SvaraRadera